Makarov Properties
Български   English Makarov Properties
НАЧАЛО     НОВИНИ     ФИРМАТА     УСЛУГИ     ГАЛЕРИЯ     ПАРТНЬОРИ     НЕДВИЖИМИ ИМОТИ     ИЗПРАТЕТЕ ИМОТ     КОНТАКТИ
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Търси
Makarov Properties
ВИДОВЕ ИМОТИ
Makarov Properties
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Makarov Properties

      Парцел в Агиязмо за еднофамилна къща

Вид : Парцели
Реф. № : 872 m2 - Agqzmo
Местоположение : На морето
Град : Агязмо
Жилищна площ : 872 m2
Дворна площ : m2
Стаи :
Етаж :
Цена : 12 000 € · 23 470 лв.

Парцел в Агиязмо, с квадратура от 872 кв.м., отреден  за изграждане на еднофамилна къща в Р Гърция, област    Кавала, с. Агиязмо, на 25 км от Кавала, на 9 км. от Керамоти, на 2500 м. от плажната ивица и на 2000 м. от международното летище, обслужващо Кавала и чартърните полети на туристите, почиващи в района и на остров Тасос.

 Парцелът е със следните строителни параметри:

Кинт - 0.8, т.е. максимално РЗП 670 кв.м. за къща. Кота корниз – 8.50 м. плюс 2 метра до кота било. Теренът  се намира до асфалтов път, непосредствена близост на ток и вода.

С. Агиязмо е предпочитано място от българските туристи, предлагащо тишина, спокойствие, в същото време всички видове удобства и комуникации, в близост до Хрисупули, Керамоти, Тасос и Кавала. Намира се на 335 км. от центъра на София, което го прави притегателен център за почивка и отдих и неслучайно за момента има вече около 10 къщи, закупени от български семейства.


РАЗПЕЧАТАЙ ТОЗИ ИМОТ ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

НАЧАЛО     ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ     НОТАРИАЛНИ ТАКСИ     ТАКСИ И ДАНЪЦИ ПРИ СДЕЛКИ С ИМОТИ     КАК ДА КУПИМ     КАК ДА ПРОДАДЕМ     НОТАРИАЛНИ УСЛУГИ     ВАЛУТЕН КАЛКУЛАТОР     КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР     КОНТАКТИ

Макаров Груп  (+359 2) 953 00 48

makar@mail.bg

        WebDesignBG